Mindful Walk

Wij bieden Mindful Walk aan vanaf onze alpacaboerderij. De Mindful Walk wordt verzorgd door Joke Bergsvoort van Het Bergpad uit Uden.

Mindful Walk is een combinatie van mindfulness, yoga, ademhalingstechnieken en wandelen. Het draagt direct bij aan vermindering van stress en het verhogen van de energie. Dit alles met een niet-kritische blik en met humor! Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: meer energie en meer plezier. Niet alleen tijdens het lopen, maar ook in je dagelijkse leven.

We gaan direct op pad en wandelen door de bossen van natuurgebied de Maashorst. Je oerinstincten staan tijdens deze wandeling centraal. De wandeling duurt ongeveer 1 uur en is zonder alpaca’s. Daarna gaan we de weide of stal in van de alpaca’s voor een aantal mindfulness oefeningen met de alpaca’s. Tijdens deze oefeningen mogen de alpaca’s gevoerd worden. De les wordt afgesloten met een kopje thee tussen de alpaca’s.

De Mindful Walk gaat bij regen gewoon door. Bij heel slecht weer, zoals onweer, wordt de les geannuleerd.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • De activiteit duurt ongeveer anderhalf uur.
  • Deelname kost 20,00 euro per persoon.
  • Het is ook mogelijk om voor een groep een eigen les te plannen.
  • Zorg dat je die dag uiterlijk een kwartier van tevoren aanwezig bent.

Meet & GreetWandelingPicknickMindfulnessYogaMindful walk


ANNULEREN

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden indien je onverhoopt niet deel kan nemen aan de mindful walk. Wanneer je een reservering plaatst voor de mindful walk ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

A – Bij annulering tot 1 week voor de mindful walk krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
B – Bij annulering tot 3 dagen (tot 72 uur) voor de mindful walk krijg je 50% retour.
C – Bij annulering binnen 3 dagen (binnen 72 uur) zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Annuleringsverzekering

Sluit je een annuleringsverzekering af dan kun je gratis annuleren t/m een kwartier van te voren. Dit kan handig zijn bijvoorbeeld in geval van twijfel over hoe de corona situatie zich ontwikkeld, ziekte, autopech of andere onverwachte zaken. Je krijgt dan de gemaakte kosten, exclusief de kosten voor de annuleringsverzekering terug. De annuleringsverzekering kan alleen afgesloten worden bij boeking.

Praktische informatie voor deelname:

Onze alpacafarm is niet bereikbaar via het openbaar vervoer. Je kunt parkeren op de parkeerplaats tussen Leeghandseweg 10 en 12. Indien de parkeerplaatsen vol zijn, parkeer dan aan de overkant in de berm. Wanneer je bij de parkeerplaatsen rechtdoor loopt zie je aan je linkerzijde onze alpacabar. Je dient je uiterlijk een kwartier voor aanvang te melden bij de bar.

Alpaca’s zijn nieuwsgierige dieren, vriendelijk en zachtaardig. In tegenstelling tot lama’s spugen ze bijna niet. De kans hierop is dan ook zeer gering. Een alpaca kan incidenteel schoppen. Onze dieren zijn erg tam, maar we kunnen niets uitsluiten en deelname aan de mindfulness is op alle gebieden voor eigen risico. Kinderen tot en met twaalf jaar dienen altijd begeleid te worden door een betalende ingeschreven volwassene.

 

 

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews