Kinderfeestje op de boerderij met dieren

Ben je op zoek naar een originele locatie voor een kinderfeestje? Wij verzorgen kinderfeestjes op onze alpacafarm.

Tijdens het kinderfeestje worden jullie feestelijk ontvangen met ranja en verschillende zoetigheden. De jarige job wordt meteen in het zonnetje gezet met een alpaca cadeautje. Voor het kinderfeestje kan een keuze gemaakt worden uit één van onderstaande activiteiten. We sluiten het kinderfeestje af met ranja en een zakje chips.
Daarnaast is het eerste drankje voor twee ouders/ begeleiders inbegrepen.
Gezien de huidige corona maatregelen zijn de drankjes en het lekkers in de vorm van take away. Op onze boerderij kan dit genuttigd worden, maar niet in de Alpacabar. 

Alpaca speurtocht
Tijdens de alpaca Chilli speurtocht krijgen alle kinderen een speurboekje. Met behulp van het speurboekje vinden de kinderen de code van de eerste kist. Wanneer ze deze goed beantwoorden krijgen ze de code van de volgende kist. Uiteindelijk dienen ze 9 codes te kraken. In de kisten zitten vragen, raadsels en opdrachten gerelateerd aan de alpaca. Als ze na de laatste kist met het goede antwoord naar de bar komen krijgen de kinderen een certificaat. In het boekje vind je daarnaast allerlei andere kleine puzzels en raadsels die je op de farm of thuis kunt oplossen.

Aan het einde krijgen alle kinderen een bekertje voer, zodat ze de alpaca’s kunnen voeren. De tijdsbesteding van het kinderfeestje is circa 1,5 uur, maar het is afhankelijk van hoe lang de kinderen met de speurtocht bezig zijn. De kosten zijn 10,00 euro per kind. Er geldt geen minimum aantal kinderen. Deze optie is alleen mogelijk op zaterdag of zondag. Voor de speurtocht moeten de kinderen goed kunnen lezen.

Alpaca meet & greet
Tijdens de meet & greet gaan de kinderen één van de weides in of bij slecht weer de stal. Daar leren ze meer over de alpaca, mogen al hun vragen stellen en niet het minst belangrijk de alpaca’s uit hun hand laten eten en ze aaien. Ondertussen kunnen er volop foto’s gemaakt worden tussen de alpaca’s. Vervolgens wordt er een kruiswoordpuzzel uitgedeeld, waarbij de kennis van de kinderen over de alpaca op de proef wordt gesteld. De weetjes borden in het gangpad tussen de alpaca’s helpen ze verder op weg. De meet & greet is een unieke ervaring, waarbij de kinderen lekker buiten bezig zijn.


De tijdsbesteding van het kinderfeestje is circa 1,5 uur.  De kosten zijn 15,00 per kind met een minimum van 8 kinderen.

Kinderyoga tussen de alpaca’s
Met input van de kinderen wordt een reeks oefeningen samengesteld. De nadruk ligt op een fijn samenzijn waarin we het lijf in beweging zetten en waar er alle tijd en ruimte is om het lijf te ontdekken. Binnen de yogahoudingen worden er veel oefeningen verbonden met dierennamen en na ook uitgebreid kennis gemaakt te hebben met de alpaca’s, gaan we wellicht ook nog op zoek naar de alpacahouding, hoe zou die eruit zien?

De tijdsbesteding van het kinderfeestje is circa 1,5 uur.  De kosten zijn 21,50 per kind met een minimum van 8 kinderen.

Hapje eten?
Op zaterdag en zondag is het mogelijk om tijdens openingstijden het kinderfeestje uit te breiden met een hapje eten. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een kinder high tea. Het is ook mogelijk om iets van de kaart te bestellen, zoals; een worstenbroodje, portie poffertjes, tosti of een boterhammetje met kroket.

Eigen risico
Alpaca’s zijn hele lieve en vriendelijke dieren. De kinderen krijgen daarnaast instructie over hoe ze de dieren het beste kunnen benaderen. Alpaca’s kunnen echter incidenteel spugen of schoppen. Betreden van de weides is daarom altijd onder begeleiding, maar ook op eigen risico.

ANNULEREN

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert  annuleringsvoorwaarden. Wanneer je een reservering plaatst voor een kinderfeestje ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

A – Bij annulering tot 2 weken voor het kinderfeestje krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
B – Bij annulering tot 1 week voor het kinderfeestje krijg je 50% retour.
C – Bij annulering binnen 1 week zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

 

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews