High tea

De Alpacabar is tot nader orde gesloten.

In De Alpacabar is het mogelijk om gebruik te maken van een high tea.
De Alpacabar bevindt zich naast de alpacastal en alpacaweides.
Voor of na de high tea kun je een kijkje nemen bij de dieren. Wil je echt in contact komen met de dieren boek dan één van onze activiteiten onder ‘recreatie’.

High tea
De high tea bestaat uit een soepje, hartige hapjes en diverse zoetigheden. Tijdens de high tea serveren we onbeperkt onze heerlijke Legends Tea en een glaasje appelaere.

De kosten voor de high tea zijn 22,50 euro per persoon. We bieden een kinder high tea aan voor 17,50 euro per persoon. Zijn de kinderen daar te jong voor dan kun je ook ter plaatse iets van onze kinder lunchkaart bestellen.

High tea is mogelijk op:
Zaterdag vanaf 11.30 uur
Zondag vanaf 11.30 uur

Buiten openingstijden is een high tea mogelijk in combinatie met een activiteit vanaf 10 personen.

Reserveren:
De high tea dien je altijd vooraf te reserveren en vindt plaats in de Alpacabar.
Reserveren dient tijdelijk te gebeuren via het contactformulier, i.v.m. de beperkte beschikbare plaatsen.

Vermeld op welke datum, tijdstip en voor hoeveel personen je wil reserveren. De high tea kan starten tussen 11.30 uur en 15.00 uur. Voor de high tea reserveren we een tafel voor u voor 2 uur. Mocht u andere wensen hebben geef dit dan vooraf aan.

Helaas is het niet mogelijk om aan één tafel 1,5 meter afstand van elkaar te houden, daarom kunnen alleen huishoudens en tweetallen een tafel reserveren in de Alpacabar. Ben je met meer personen uit verschillende huishoudens dan kunnen we meerdere tafels naast elkaar voor jullie reserveren.

Allergieën kunnen doorgegeven worden in het opmerkingenveld. Sporen van allergenen kunnen niet worden uitgesloten.
De high tea kunnen we helaas niet glutenvrij, lactose vrij of veganistisch aanbieden. Het is dan wel mogelijk om iets van onze lunchkaart te bestellen.

Corona maatregelen
We vragen u om uw reservering te annuleren bij verkoudheidsklachten of als een huisgenoot koorts heeft of benauwd is. De high tea kan gratis geannuleerd worden tot 9 uur in de ochtend.

 

 

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews