High tea

In De Alpacabar is het mogelijk om op zaterdag en zondag vanaf 11.30 uur gebruik te maken van een high tea. De high tea kan uiterlijk om 15.00 uur starten. De Alpacabar bevindt zich naast de alpacastal en alpacaweides.

De high tea bestaat uit een soepje, hartige hapjes en diverse zoetigheden. Tijdens de high tea serveren we onbeperkt onze heerlijke Legends Tea en een glaasje appelaere.

De kosten voor de high tea zijn 22,50 euro per persoon. We bieden een kinder high tea aan voor 17,50 euro per persoon. Zijn de kinderen daar te jong voor dan kun je ook ter plaatse iets van onze kinder lunchkaart bestellen.

Hieronder kun je een reservering plaatsen voor de high tea. Dat is mogelijk t/m 24 uur van te voren. Je wordt direct doorgestuurd naar een betaalpagina. Mocht er onverhoopt geen plaats zijn dan krijg je bericht en kun je de high tea verplaatsen of annuleren. Annuleren van de high tea kan gratis t/m 24 uur van te voren.

Dieetwensen kunnen doorgegeven worden in het opmerkingenveld op de betaalpagina. De high tea kunnen we helaas niet glutenvrij, lactose vrij of veganistisch aanbieden. Het is dan wel mogelijk om iets van onze lunchkaart te bestellen.

Voor of na de high tea kun je een kijkje nemen bij de dieren. Wil je echt in contact komen met de dieren boek dan één van onze activiteiten onder ‘recreatie’.

Wij zijn t.g.v. het Coronavirus gesloten t/m 6 april. 

 

High Tea

High Tea

22,50

Kinder High Tea

Kinder High Tea

17,50

 

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews