Alpaca wandeling 3
DSC06902
DSC07000-2

Feest op 5 augustus

Op 5 augustus vieren we dat er al 10 jaar alpaca’s wonen op onze boerderij! En op deze dag is onze Alpacabar 5 jaar geopend. 
En wie jarig is trakteert!
Daarom geven we deze dag een feestelijk tintje. 
Net als anders is iedereen welkom tussen 10.00-18.00 uur, met gratis entree. 
Bij de entree trakteren we jullie op iets lekkers en krijg je een kortingsbon van 10% die alleen deze dag besteed kan worden in de shop of bij de horeca. Je krijgt bij aankomst 1 bon per persoon, per transactie kan er 1 bon gebruikt worden. 
 
Om half 11, half 2 en half 4 geeft één van onze enthousiaste collega’s een gratis rondleiding over de boerderij. Tijdens deze rondleiding kom je niet in de alpaca weides. Uiteraard kunnen jullie ook op eigen houtje een kijkje nemen bij de weides van onze alpaca’s en alle nieuwe veulens bewonderen. Wil je in de weide bij de alpaca’s? Dat kan alleen als je vooraf één van onze activiteiten boekt. Het alpaca’s voeren of de picknick tussen de alpaca’s is een leuke aanvulling op de rondleiding. 
 

In één van de weides staat een grote stormbaan (en dus geen alpaca’s ;-)). Daarbij kun je plaatsnemen aan één van de tafels. We verkopen daar wat te drinken en iets lekkers voor tussendoor. Ook de Cleefshoeve komt langs met heerlijk vers boerderij-ijs van eigen koeien!

Wil je lunchen? Dan kun je vooraf een tafel reserveren in de Alpacabar. 

Kleurwedstrijd
Op onze alpacafarm kun je tijdens openingstijden een feestelijke kleurplaat halen. 
Van juni t/m oktober trekken we iedere maand een winnaar uit de inzendingen.
Je kunt dus ook vaker meedoen! 😉
Scherm­afbeelding 2023-04-20 om 11.11.13
DSC01840
DSC02284

Maak je bezoek compleet