Geniet van een borrelplank tussen de alpaca’s

Reserveer hieronder jouw alpaca moment. Ieder weekend is onze alpacafarm te bezoeken. Echter het betreden van de binnenverblijven kan enkel door het boeken van één van onze activiteiten. Door het reserveren van een borrelplank kom jij nog dichter bij onze dieren. Deze borrelplank mag je namelijk op strobaaltjes nuttigen in het binnenverblijf bij de alpaca’s. Per keer is er plaats voor maximaal 10 personen.

We begeleiden je naar het alpaca verblijf waar we een korte instructie geven. Binnen korte tijd serveren we de borrelplank uit. Je geniet daar van de hapjes en de alpaca’s om je heen. Er zijn geen drankjes inbegrepen.
Dit alpaca moment duurt een uur en kost 12,50 euro per persoon.

De inhoud van de borrelplank varieert, maar bevat in ieder geval een soepje en bitterballen met wat aanvullende hapjes. Daarnaast krijg je een bekertje voer voor de alpaca’s.

Reserveren is mogelijk via de inschrijving hieronder. Annuleren kan gratis t/m 24 uur van te voren. Daarna worden de volledige kosten in rekening gebracht.

In het verblijf bij de dieren gelden een aantal regels om de gezondheid en het welzijn van onze dieren te waarborgen. Indien deze regels niet worden nageleefd wordt de toegang tot het verblijf ontzegd. Zo mogen de dieren absoluut niet gevoerd worden van de borrelplank. Al ons eten is erg slecht voor alpaca’s. Daarnaast is het goed om te weten dat alpaca’s geen knuffeldieren zijn, ook aaien laten ze niet altijd toe. Tijdens het voeren vaak wel. Ze zijn daarnaast erg nieuwsgierig en zullen jullie mogelijk zelf benaderen.

Trek een lekkere warme jas aan, want het alpaca verblijf is niet verwarmd.

Meet & GreetWandelingValentijnBorrelplankSpeurtochtYoga


 

 

 

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews