ALPACA CHILLI SPEURTOCHT

Voor kinderen hebben we een leuke Alpaca Chilli Speurtocht over onze boerderij.

Speurtocht
Met behulp van het speurboekje vinden de kinderen de code van de eerste kist. Wanneer ze deze goed beantwoorden krijgen ze de code van de volgende kist. Uiteindelijk dienen ze 9 codes te kraken. In de kisten zitten vragen, raadsels en opdrachten gerelateerd aan de alpaca. De tijdsduur van deze speurtocht is afhankelijk van je snelheid, maar je bent er zeker een uur mee bezig. Heb je op het einde de juiste oplossing dan krijg je een certificaat bij de entree. In het boekje vind je daarnaast allerlei andere kleine puzzels en raadsels die je op de farm of thuis kunt oplossen.

Voorwaarden
Voor de speurtocht moeten de kinderen kunnen lezen.
Jonge kinderen hebben mogelijk wat ondersteuning nodig van een volwassene.

De Alpacabar
Zijn je kinderen al zelfstandig dan kun je als volwassene ondertussen lekker wat drinken op het terras. Het is ook mogelijk om de speurtocht te combineren met een lunch of high tea in de Alpacabar. Meer informatie daarover vind je op deze pagina.

Kosten
De kosten zijn 5 euro per boekje.
Het is mogelijk om de speurtocht met z’n tweeën te doen.

Reserveren
Wil je langskomen om de speurtocht te doen dan kun je hiervoor ter plaatse reserveren en betalen bij de entree. De speurtocht is alleen mogelijk tijdens openingstijden. Koop je een speurboekje dan krijg je daarmee entree voor maximaal 4 personen of 1 huishouden.

Kinderfeestje
We bieden ook een arrangement aan in de vorm van een kinderfeestje.

 

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews