Bijzonder en actief bedrijfsuitje/ teamuitje tussen de alpaca’s

Ben je op zoek naar een gezellig, actief en bijzonder bedrijfsuitje dan kun je daarvoor terecht bij Alpacafarm Vorstenbosch. Wij bieden wandelingen met alpaca’s, alpaca meet & greets en yoga tussen de alpaca’s aan.

Onderstaande activiteiten zijn ook in te zetten als break wanneer je onze vergaderlocatie hebt geboekt.

ALPACA WANDELINGEN

Een privé wandeling met onze alpaca’s is een unieke ervaring. Je maakt met maximaal 8 alpaca’s een ontspannende en gezellige wandeling door het prachtige natuurgebied De Maashorst. Tijdens de wandeling leer je de alpaca en hun bijzondere wol beter kennen. We maken daarvoor onderweg een paar keer een korte stop. Daarnaast is er tijdens de wandeling volop gelegenheid om met deze zachte dieren te knuffelen en op de foto te gaan. Bij slecht weer bieden we een binnenprogramma tussen de alpaca’s.

Kosten
Wandeling circa 2 uur: t/m 16 personen 400 euro totaal, vanaf 17 personen 22,50 euro per persoon.

Wandeling circa 1,5 uur: t/m 16 personen 320 euro, vanaf 17 personen 17,50 euro per persoon.

Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis.
Doordeweeks bieden we een korting van 2,50 euro per persoon.

Houdt er rekening mee dat de alpaca’s tijdens de wandeling het tempo bepalen en de tijdsduur dus kan variëren. Over het algemeen ligt het tempo laag, je kunt daardoor echt even onthaasten.

ALPACA MEET & GREET

Als je een privé meet & greet bij ons boekt starten we op strobalen bij een paar alpaca’s. Daar wordt jullie meer verteld over de alpaca en kun je al je vragen stellen. Daarna ga je met je eigen groep onder begeleiding de weide of het binnenverblijf in bij de meest tamme alpaca’s. Alpaca’s zijn erg nieuwsgierig en zullen jullie zelf al benaderen. Ieder mag de dieren uit de hand laten eten en ze kunnen geaaid worden. Natuurlijk kunnen er ook volop foto’s worden gemaakt. De meet & greet duurt ongeveer drie kwartier.

Kosten
De kosten zijn t/m 13 personen 97,50 euro, vanaf 14 personen 7,50 euro per persoon.
Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis.

YOGA TUSSEN DE ALPACA’S

Wij bieden Yoga lessen aan tussen de alpaca’s. Deze Yoga lessen worden verzorgd door Natuurlijk Yoga Vorstenbosch. We starten met een ontmoeting met de alpaca’s. We vertellen jullie meer over de alpaca en je kunt al je vragen stellen. Daarna mag iedere deelnemer de dieren uit de hand laten eten en kunnen ze geaaid worden. Er is natuurlijk ook gelegenheid om foto’s te maken. Na deze ontmoeting start de Yoga les.

De les wordt gegeven in de stal tussen de alpaca’s. Bij mooi weer wordt de les buiten in de weide gegeven tussen de alpaca’s. De alpaca’s bepalen zelf of ze een kijkje bij je komen nemen tijdens de les. De les wordt afgesloten met een eindontspanning en daarna drinken we gezamenlijk nog een kopje yogi thee tussen de alpaca’s. De activiteit duurt in totaal ongeveer 1,5 uur. De yoga les is mogelijk t/m maximaal 15 personen. De yoga lessen zijn mogelijk van mei t/m september.

Kosten
De kosten zijn t/m 8 personen 140 euro, vanaf 9 personen 17,50 euro per persoon.

MAAK EEN AFSPRAAK

Voor het plannen van een datum voor de alpacawandeling, alpaca meet & greet of yoga tussen de alpaca’s kun je contact opnemen via ons contactformulier.
Je kunt bovenstaande activiteiten combineren met een drankje, lunch of high tea in onze alpacabar. Bekijk hier de mogelijkheden.

 

ANNULEREN

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert  annuleringsvoorwaarden. Wanneer je een reservering plaatst voor een privé alpacawandeling of privé meet & greet ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden.

A – Bij annulering tot 2 weken voor de wandeling of meet & greet krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
B – Bij annulering tot 1 week voor de wandeling of meet & greet krijg je 50% retour.
C – Bij annulering binnen 1 week zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews