Alpaca boerderij 2

Alpaca wandelen riethoven

Hoe ziet een dag eruit?

Een alpaca wandeling

Veel mensen dromen ervan: Wandelen met alpaca’s. Bij onze alpacaboerderij worden deze dromen werkelijkheid. Tijdens een wandeling ga je 1,5 uur lang het natuurgebied De Maashorst in. Hier kun je ze ongestoord aaien, met ze praten en natuurlijk foto’s maken. Vergeet ondertussen ook niet een keer om je heen te kijken. De alpaca’s zijn wonderschoon, maar de omgeving mag er ook wezen.

Op onze boerderij lopen nu ruim 60 alpaca’s rond. Deze zijn allemaal kerngezond en worden goed verzorgd. Tijdens de wandeling word je begeleid door een van onze enthousiaste verzorgers. Zij kunnen je alles vertellen over de alpaca’s en kunnen al je vragen beantwoorden. Heb jij al een mooie pose bedacht voor een leuke selfie met een alpaca?

Zoek je een meer dagvullend programma of zijn er nog andere activiteiten die je leuk lijken? Geen probleem! Onze activiteiten zijn makkelijk met elkaar te combineren. Misschien lijkt het je wel leuk om na de wandeling lekker te lunchen in de wei tussen de alpaca’s en de dag af te sluiten met een Meet & Greet. Alpacafarm Vorstenbosch ligt op ongeveer 40 minuten rijden vanaf Riethoven.

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143