BOEK EEN ALPACA MEET & GREET

Boek hieronder een alpaca meet & greet. Ieder weekend is onze alpacafarm te bezoeken. Echter het betreden van de weides of het binnenverblijf kan enkel onder begeleiding. Door het boeken van een meet & greet kom jij nog dichter bij onze dieren.

Tijdens de meet & greet starten we buiten op strobalen bij een paar alpaca’s. Daar wordt jullie meer verteld over de alpaca en kun je al je vragen stellen. Daarna gaan we in de weide bij de meest tamme alpaca’s. Bij slecht weer is de meet & greet binnen. Alpaca’s zijn geen knuffeldieren, maar ze zijn wel erg nieuwsgierig en zullen jullie zelf al benaderen. Iedere deelnemer mag de dieren uit de hand laten eten en de alpaca’s die het prettig vinden kunnen geaaid worden. Daarnaast is er volop gelegenheid om foto’s te maken.

Het is leuk om de meet & greet te combineren met een lunch of high tea in de Alpacabar. Meer informatie daarover vind je op deze pagina. Door de corona maatregelen zijn er beperkte plaatsen beschikbaar.

De meet & greet duurt ongeveer drie kwartier en kost 7,50 euro per persoon. Er is per keer plaats voor maximaal 30 personen. Kinderen tot met 3 jaar zijn gratis en dien je bij inschrijving te vermelden bij opmerkingen. Maximaal één kind tot met 3 jaar per volwassene. Kinderen tot en met dertien jaar dienen altijd begeleid te worden door een betalende ingeschreven volwassene.

Kraamvisite
Op zondag 2 augustus organiseren we een kraamvisite bij alle baby alpaca’s. Als je voor deze dag reserveert is er een speciaal programma. We stellen alle veulens aan jullie voor en vertellen wat meer over de zwangerschap en bevalling van alpaca’s in het algemeen en deze geboortes in het bijzonder. Jullie krijgen beschuit met muisjes en mogen daarna tijd doorbrengen bij de veulens. Er wordt dan niet gevoerd in de weide, waardoor het waarschijnlijk niet mogelijk is om de alpaca’s te aaien. Jullie kunnen vanzelfsprekend volop foto’s maken van onze wollige baby alpaca’s. Plaats je leukste foto met #alpacakraamvisite #alpacafarmvorstenbosch op Instagram. Wij kiezen een winnaar uit de foto’s en diegene wint een baby alpaca knuffel.

Prive meet & greet
Het is daarnaast mogelijk om een privé meet & greet te boeken. Leuk voor bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Lees hierover meer bij groepsuitjes.

Meet & GreetWandelingPicknickMindfulnessYoga


 

ANNULEREN

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden indien je onverhoopt niet deel kan nemen aan de alpaca meet & greet. Wanneer je een reservering plaatst voor de meet & greet ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

A – Bij annulering tot 1 week voor de meet & greet krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
B – Bij annulering tot 3 dagen (tot 72 uur) voor de meet & greet krijg je 50% retour.
C – Bij annulering binnen 3 dagen (binnen 72 uur) zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Annuleringsverzekering

Sluit je een annuleringsverzekering af dan kun je gratis annuleren t/m een kwartier van te voren. Dit kan handig zijn bijvoorbeeld in geval van twijfel over hoe de corona situatie zich ontwikkeld, ziekte, autopech of andere onverwachte zaken. Je krijgt dan de gemaakte kosten, exclusief de kosten voor de annuleringsverzekering terug. De annuleringsverzekering kan alleen afgesloten worden bij boeking.

Praktische informatie voor deelname:

Onze alpacafarm is niet bereikbaar via het openbaar vervoer. Je kunt parkeren op de parkeerplaats tussen Leeghandseweg 10 en 12. Indien de parkeerplaatsen vol zijn, parkeer dan aan de overkant in de berm. Wanneer je bij de parkeerplaatsen rechtdoor loopt zie je aan je linkerzijde onze alpacabar. Je dient je uiterlijk een kwartier voor aanvang te melden bij de bar.

Draag bij voorkeur dichte schoenen die vies mogen worden. Bij slechte weersomstandigheden is de meet & greet binnen.

Alpaca’s zijn nieuwsgierige dieren, vriendelijk en zachtaardig. In tegenstelling tot lama’s spugen ze bijna niet. De kans hierop is dan ook zeer gering. Een alpaca kan incidenteel schoppen. Onze dieren zijn erg tam, maar we kunnen niets uitsluiten en deelname aan de meet & greet is op alle gebieden voor eigen risico. Kinderen tot en met twaalf jaar dienen altijd begeleid te worden door een betalende ingeschreven volwassene.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews