BOEK EEN ALPACA MEET & GREET

Boek hieronder een alpaca meet & greet. Je kunt onze alpaca’s alleen bezoeken na reservering van één van onze activiteiten.

We starten in een stal bij onze jonge alpaca’s. Daar neemt iedereen plaats op strobalen op 1,5 meter afstand. De groep bestaat uit minder dan 30 personen. We leren jullie daar van alles over de alpaca’s en je kunt al je vragen stellen.

Daarna krijgt iedereen een bekertje voer. We geven daarbij een instructie hoe om te gaan met de alpaca’s. Met je eigen huishouden of een groep van maximaal 4 personen, exclusief kinderen onder de 13 jaar, kun je dan naar de weide (of bij slecht weer de stal) om de alpaca’s te gaan voeren. Je hebt tot 15.30 uur toegang tot de weides, dus kunt extra veel tijd doorbrengen met de alpaca’s.

Alpaca’s zijn geen knuffeldieren, maar ze zijn wel erg nieuwsgierig en zullen jullie zelf al benaderen. De alpaca’s die het prettig vinden kunnen geaaid worden. Daarnaast is er volop gelegenheid om foto’s te maken.De meet & greet kost 7,50 euro per persoon. Kinderen onder de 1 jaar zijn gratis en dien je bij inschrijving te vermelden bij opmerkingen i.v.m. het aantal aanwezige personen. Kinderen t/m dertien jaar dienen altijd begeleid te worden door een betalende ingeschreven volwassene.

Binnen in de Alpacabar en de stallen is een mondkapje verplicht.

Prive meet & greet
Het is ook mogelijk om een privé meet & greet te boeken. Lees hierover meer bij groepsuitjes.

Meet & GreetWandelingPrivé wandelingVoerenYogaHapjesplank


 

ANNULEREN

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden indien je onverhoopt niet deel kan nemen aan de alpaca meet & greet. Wanneer je een reservering plaatst voor de meet & greet ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

A – Bij annulering tot 1 week voor de meet & greet krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
B – Bij annulering tot 3 dagen (tot 72 uur) voor de meet & greet krijg je 50% retour.
C – Bij annulering binnen 3 dagen (binnen 72 uur) zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Als we vanuit onze zijde dienen te annuleren vanwege maatregelen rondom het corona virus ontvang je een voucher om een nieuwe boeking te kunnen plaatsen. Dit geldt ook als je een annuleringsverzekering hebt afgesloten.

Annuleringsverzekering

Sluit je een annuleringsverzekering af dan kun je gratis annuleren t/m een kwartier van te voren. Dit kan handig zijn bijvoorbeeld in geval van ziekte, autopech of andere onverwachte zaken. Je krijgt dan de gemaakte kosten, exclusief de kosten voor de annuleringsverzekering terug. De annuleringsverzekering kan alleen afgesloten worden bij boeking.

Praktische informatie voor deelname:

Onze alpacafarm is niet bereikbaar via het openbaar vervoer. Je kunt parkeren op de parkeerplaats tussen Leeghandseweg 10 en 12. Indien de parkeerplaatsen vol zijn, parkeer dan aan de overkant in de berm. Wanneer je bij de parkeerplaatsen rechtdoor loopt zie je aan je linkerzijde onze alpacabar. Je dient je uiterlijk een kwartier voor aanvang te melden bij de entree.

Draag bij voorkeur dichte schoenen die vies mogen worden. Bij slechte weersomstandigheden is de meet & greet binnen.

Alpaca’s zijn nieuwsgierige dieren, vriendelijk en zachtaardig. In tegenstelling tot lama’s spugen ze bijna niet. De kans hierop is dan ook zeer gering. Een alpaca kan incidenteel schoppen. Onze dieren zijn erg tam, maar we kunnen niets uitsluiten en deelname aan de meet & greet is op alle gebieden voor eigen risico. Kinderen tot en met twaalf jaar dienen altijd begeleid te worden door een betalende ingeschreven volwassene.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews