BOEK EEN ALPACA MEET & GREET

Boek hieronder een alpaca meet & greet. Ieder weekend is onze alpacafarm te bezoeken. Echter het betreden van de weides of het binnenverblijf kan enkel onder begeleiding. Door het boeken van een meet & greet kom jij nog dichter bij onze dieren.

Tijdens de meet & greet starten we buiten op strobalen bij een paar alpaca’s. Daar wordt jullie meer verteld over de alpaca en kun je al je vragen stellen. Daarna gaan we in de weide bij de meest tamme alpaca’s. Bij slecht weer is de meet & greet binnen. Alpaca’s zijn geen knuffeldieren, maar ze zijn wel erg nieuwsgierig en zullen jullie zelf al benaderen. Iedere deelnemer mag de dieren uit de hand laten eten en de alpaca’s die het prettig vinden kunnen geaaid worden. Daarnaast is er volop gelegenheid om foto’s te maken.

Het is leuk om de meet & greet te combineren met een lunch of high tea in de Alpacabar. Meer informatie daarover vind je op deze pagina. Door de corona maatregelen zijn er beperkte plaatsen beschikbaar.

De meet & greet duurt ongeveer drie kwartier en kost 7,50 euro per persoon. Er is per keer plaats voor maximaal 30 personen. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis en dien je bij inschrijving te vermelden bij opmerkingen. Maximaal één kind t/m 3 jaar per volwassene. Kinderen t/m dertien jaar dienen altijd begeleid te worden door een betalende ingeschreven volwassene.

Prive meet & greet
Het is daarnaast mogelijk om een privé meet & greet te boeken. Leuk voor bijvoorbeeld een familiedag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Lees hierover meer bij groepsuitjes.

Meet & GreetWandelingPicknickMindfulnessYogaHapjesplank


 

ANNULEREN

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden indien je onverhoopt niet deel kan nemen aan de alpaca meet & greet. Wanneer je een reservering plaatst voor de meet & greet ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

A – Bij annulering tot 1 week voor de meet & greet krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
B – Bij annulering tot 3 dagen (tot 72 uur) voor de meet & greet krijg je 50% retour.
C – Bij annulering binnen 3 dagen (binnen 72 uur) zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Als we vanuit onze zijde dienen te annuleren vanwege maatregelen rondom het corona virus ontvang je een voucher om een nieuwe boeking te kunnen plaatsen.

Annuleringsverzekering

Sluit je een annuleringsverzekering af dan kun je gratis annuleren t/m een kwartier van te voren. Dit kan handig zijn bijvoorbeeld in geval van twijfel over hoe de corona situatie zich ontwikkeld, ziekte, autopech of andere onverwachte zaken. Je krijgt dan de gemaakte kosten, exclusief de kosten voor de annuleringsverzekering terug. De annuleringsverzekering kan alleen afgesloten worden bij boeking.

Praktische informatie voor deelname:

Onze alpacafarm is niet bereikbaar via het openbaar vervoer. Je kunt parkeren op de parkeerplaats tussen Leeghandseweg 10 en 12. Indien de parkeerplaatsen vol zijn, parkeer dan aan de overkant in de berm. Wanneer je bij de parkeerplaatsen rechtdoor loopt zie je aan je linkerzijde onze alpacabar. Je dient je uiterlijk een kwartier voor aanvang te melden bij de entree.

Draag bij voorkeur dichte schoenen die vies mogen worden. Bij slechte weersomstandigheden is de meet & greet binnen.

Alpaca’s zijn nieuwsgierige dieren, vriendelijk en zachtaardig. In tegenstelling tot lama’s spugen ze bijna niet. De kans hierop is dan ook zeer gering. Een alpaca kan incidenteel schoppen. Onze dieren zijn erg tam, maar we kunnen niets uitsluiten en deelname aan de meet & greet is op alle gebieden voor eigen risico. Kinderen tot en met twaalf jaar dienen altijd begeleid te worden door een betalende ingeschreven volwassene.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews