Alpaca Chilli Speurtocht

Voor kinderen hebben we een leuke Alpaca Chilli Speurtocht over onze boerderij.

Speurtocht
Met behulp van het speurboekje vinden de kinderen de code van de eerste kist. Wanneer ze deze goed beantwoorden krijgen ze de code van de volgende kist. Uiteindelijk dienen ze 9 codes te kraken. In de kisten zitten vragen, raadsels en opdrachten gerelateerd aan de alpaca. De tijdsduur van deze speurtocht is afhankelijk van je snelheid, maar je bent er zeker een uur mee bezig. Heb je op het einde de juiste oplossing dan krijg je een certificaat bij de bar. In het boekje vind je daarnaast allerlei andere kleine puzzels en raadsels die je op de farm of thuis kunt oplossen.

Voorwaarden
Voor de speurtocht moeten de kinderen kunnen lezen.
Jonge kinderen zullen nog wat ondersteuning nodig hebben van een volwassene.

De Alpacabar
Zijn je kinderen al zelfstandig dan kun je als volwassene ondertussen lekker wat drinken in de Alpacabar. Het is ook mogelijk om de speurtocht te combineren met een lunch of high tea in de Alpacabar. Meer informatie daarover vind je op deze pagina.

Kosten
De kosten zijn 5 euro per boekje.
Het is mogelijk om de speurtocht met z’n tweeën te doen, je kunt er dan voor kiezen één plaats te reserveren.

Reserveren
Je kunt jouw plek hieronder reserveren. De aankomsttijd is een richtlijn, aangezien je niet gelijktijdig kunt starten. Je mag dus ook wat eerder of later komen. Het is ook mogelijk om ter plaatse een speurboekje te kopen.

Eigen groep
Wil je met een grotere groep komen mail ons dan om een tijdstip te reserveren.
We bieden ook een arrangement aan in de vorm van een kinderfeestje.

Meet & GreetWandelingPicknickMindfulnessSpeurtochtYoga


Annuleren

De Alpaca Chilli Speurtocht kun je na boeking gratis verplaatsen t/m een kwartier van te voren.

Praktische informatie voor deelname:

Onze alpacafarm is niet bereikbaar via het openbaar vervoer. Je kunt parkeren op de parkeerplaats tussen Leeghandseweg 10 en 12. Indien de parkeerplaatsen vol zijn, parkeer dan aan de overkant in de berm. Wanneer je bij de parkeerplaatsen rechtdoor loopt zie je aan je linkerzijde onze alpacabar. Meld je daar om het speurboekje in ontvangst te nemen en voor een eerste instructie.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews