Alpaca boerderij 2

Alpaca boerderij riethoven

Hoe zacht zijn ze nou echt?

De Alpacafarm

Heb jij altijd al gedroomd van een diepgaand gesprek en quality time met een knappe alpaca? Beleef het tijdens onze activiteiten. Ga voor een wandeling in het natuurgebied De Maashorst. Je loopt 1,5 uur door deze mooie omgeving met een alpaca aan je zij. Genoeg tijd om zijn karakter goed te leren kennen. Hobby’s en favoriete films te bespreken. Vergeet ook niet om een coole selfie te maken.

Onze activiteiten zijn met elkaar te combineren. Je kunt ervoor kiezen om meerdere activiteiten te doen op een dag. Heb je tussendoor honger? Boek dan een high tea in onze mooie Alpacabar. Het is ook mogelijk om een drankje te pakken op ons terras of om eens onze speciale alpaca shop binnen te lopen.

Onze alpaca’s zijn gelukkig en mega gezond. Elke dag staat ons team weer klaar om ze te verzorgen. Tijdens de activiteiten zul je worden begeleid door een van onze enthousiaste collega’s. Zij kunnen je alles vertellen over onze alpaca’s en kunnen al je vragen beantwoorden. Onze alpaca boerderij zit op slechts 40 minuten rijden vanaf Riethoven. Zien we je binnenkort?

8X2A5548
Inge_Pieck_Fotografie-5-1920x1280
_MG_2143