8X2A5847
DSC_5359
Els Korsten Fotografie0081

adoptie alpaca's

Tijdens de corona lockdown zijn wij gesteund door heel veel lieve adoptie ouders!

Dankjewel aan alle adoptieouders!
Tijdens de eerste corona lockdown zijn we gestart met de adoptie van onze alpaca’s om ons te ondersteunen in de voerkosten, huisvesting en dierenartskosten. 

Gelukkig draait op dit moment alles weer en bieden wij geen alpaca’s meer aan ter adoptie. Wel lopen de huidige adopties indien gewenst nog door.

Wat beteken je voor jouw alpaca als adoptie ouder?

Je draagt met de adoptie bij aan de voerkosten, huisvesting en dierenartskosten van jouw alpaca. En daarmee draag je dus direct bij aan hun welzijn.

Wat krijg je terug van jouw alpaca?

  • Je ontvangt een bericht bij bijzonderheden over jouw alpaca. Denk daarbij aan de geboorte, eerste stapjes, halstertraining, een dekking, bevalling of andere bijzondere momenten. Je ontvangt minimaal één keer per kwartaal een bericht.
  • Na het scheren ontvang je een zakje met alpacawol. Je kunt dan ook voelen hoe zacht jouw alpaca is.
  • Je kunt onze alpacafarm en daarmee jouw alpaca tijdens openingstijden altijd komen bezoeken. Goed om te weten dat het, zonder reservering van een activiteit, niet mogelijk is om de weides te betreden.
  • Je krijgt een cadeaubon om te besteden in de Alpacabar ter waarde van 15 euro.
  • Je krijgt een cadeaubon om online te besteden in onze shop of om een activiteit te reserveren ter waarde van 15 euro.

Verkoop van een alpaca

De basis van onze alpacaboerderij is een alpaca fokkerij. Ieder jaar worden er nieuwe veulens geboren. Soms is het noodzakelijk om alpaca’s te verkopen. Dit kan zijn i.v.m. de beschikbare ruimte, nieuwe bloedlijnen, maar ook om de kwaliteit te kunnen blijven verbeteren. Mocht jouw alpaca verkocht worden dan krijg je van ons bericht en loopt de adoptie af.

dab37516-c898-40d1-ae92-fe958ee30b3c
Foto 09-03-2021 14 52 50
Foto 14-03-2021 17 32 35