Skip to content
Vorstenbosch_2916
Vorstenbosch_4056
Vorstenbosch_2952

Kinderfeest

Vier je kinderfeestje op onze alpaca boerderij

Wat ga je doen?

Op doordeweekse dagen, buiten de landelijke schoolvakanties, zijn kinderfeestjes mogelijk op aanvraag.

Je krijgt een feestelijke ontvangst met ranja en verschillende zoetigheden.
De jarige job wordt meteen in het zonnetje gezet.

Daarna zijn er verschillende activiteiten waar je uit kunt kiezen:

  • Alpaca Chilli speurtocht
  • Alpaca Meet & Greet
  • Vilten met alpacawol

Er kan tussentijds lekker gespeeld worden op de boerderij.
Het kinderfeestje sluiten we af met ranja en een zakje chips.

Lekker buiten bezig zijn tussen de dieren zorgt voor een kinderfeestje dat niet snel vergeten wordt.

Alpaca Chilli speurtocht: €10,- per kind (minimum 80 euro)
Tijdens de alpaca Chilli speurtocht krijgt ieder kind een speurboekje. De kinderen dienen in groepjes de code’s van de kisten te kraken door de vragen en opdrachten over de alpaca’s goed te beantwoorden. Als dit is gelukt krijgen ze daarna ieder een alpaca certificaat. Tijdens het feestje krijgen alle kinderen de kans om de alpaca’s te voeren vanuit het gangpad of de stal.

Alpaca Meet & Greet: €15,- per kind (minimum 120 euro)
Tijdens de meet & greet leren de kinderen tussen de alpaca’s van alles over deze bijzondere dieren. Al hun vragen worden beantwoord. Onder begeleiding mogen de kinderen daarna in de weide of de stal bij de alpaca’s. Daar ervaren ze wat ze hebben geleerd over de alpaca en mogen ze de alpaca’s uit de hand laten eten. De kinderen krijgen daarna een kruiswoordpuzzel, waarbij de kennis van de kinderen op de proef wordt gesteld.

Vilten met alpacawol: €15,- per kind (minimum 120 euro)
De wol van een alpaca is ontzettend zacht en je kunt er hele leuke dingen mee maken. De kinderen gaan vilten met alpacawol en maken daar een mooie sleutelhanger of tas hanger van. Ieder kind heeft aan het eind dus een mooie herinnering om mee naar huis te nemen. Tijdens het feestje krijgen alle kinderen de kans om de alpaca’s te voeren vanuit het gangpad of de stal.

Veelgestelde vragen

Heb je een leuk kinderfeestje op het oog en een datum in gedachten? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. We checken graag de beschikbaarheid voor je.

Ja, je kunt je kinderfeestje combineren met een lunch indien je deze op vrijdag plant. Op de andere dagen is onze keuken gesloten.

Nee, het is niet mogelijk om voor een groep kinderen een alpacawandeling te boeken. Het begeleiden van de alpaca’s dient namelijk altijd door een volwassene te gebeuren.

Alpaca’s zijn hele lieve en vriendelijke dieren. De kinderen krijgen daarnaast instructie over hoe ze de dieren het beste kunnen benaderen. Alpaca’s kunnen echter incidenteel spugen of schoppen. Betreden van de weides is daarom altijd onder begeleiding, maar ook op eigen risico.

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert  annuleringsvoorwaarden. Wanneer je een reservering plaatst voor een kinderfeestje ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

  • Bij annulering tot 2 weken voor het kinderfeestje krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering tot 1 week voor het kinderfeestje krijg je 50% retour.
  • Bij annulering binnen 1 week zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Staat je vraag er niet tussen? Lees hier verder

unieke locatie
1,5 uur
50+ alpaca’s op onze boerderij
voor de kids
vanaf 6 jaar
vanaf €10,- per kind
Vorstenbosch_4039
IMG_7572
Vorstenbosch_4132

Maak je bezoek compleet