Skip to content
DSC02659
Foto 27-11-2021 15 32 49
Foto 27-11-2021 15 36 22

Kerstmarkt

Bestel hier je tickets voor 10 of 11 december

Wat ga je doen?

Onze alpacafarm is omgetoverd in een magisch Alpaca Winter Wonderland van vrijdag 18 november 2022 t/m zondag 8 januari 2023.
Proef de kerstsfeer op onze alpacafarm.

Kerstmarkt
Kom gezellig kerstinkopen doen! Op zaterdag 10 december en zondag 11 december tussen 10.00 uur en 16.30 uur organiseren wij een kerstmarkt. Daar vind je een breed assortiment van onze eigen alpaca producten die wij feestelijk voor je inpakken. En er zijn verschillende kramen met producten van lokale ondernemers. Ook is het mogelijk om onder begeleiding van onze FarmCamps collega’s een kijkje te nemen in één van de FarmCamps tenten. Kun je je meteen oriënteren op je vakantie van volgend jaar.
Let op: neem contant geld mee, niet bij alle kramen kan gepind worden.

Eten en drinken
In de Alpacabar is het de gehele dag mogelijk om te genieten van een kerst high tea. Alleen op reservering vooraf, vol is vol. De Alpacabar is deze dag zonder reservering niet beschikbaar. Er zijn buiten diverse kramen waar je de hele dag lekkere hapjes en warme drankjes kunt halen. Bij de kramen vind je picknickbanken met heaters. Of kom gezellig marshmallows roosteren boven het kampvuur.

Tickets kerstmarkt
Tijdens de kerstmarkt op 10 en 11 december kost toegang tot onze alpacaboerderij 2 euro per persoon (incl. parkeren). Je dient per persoon vanaf 4 jaar een toegangsticket te bestellen. Kies voor een aankomst tijdblok. Je mag tot sluitingstijd blijven. Neem de bevestigingsmail (digitaal of op papier) mee voor toegang. Heb je al een ticket voor één van onze activiteiten of een reservering voor de kerst high tea dan heb je geen los entree ticket nodig. We vragen alleen entree tijdens deze twee dagen, dus wil je onze boerderij later nog eens bezoeken dan is de entree gratis.

Workshop vilten met alpacawol
Op 10 & 11 december kun je ook deelnemen aan de workshop vilten met alpacawol onder begeleiding van Wild van Maashorstwol. Zij hebben een pop-up wolatelier. De workshop zal plaatsvinden in een afgesloten ruimte in de alpacastal. Tijdens de workshop maak je gedurende drie kwartier twee kerstengeltjes van alpacawol die je in de boom kunt hangen. Voor 7,50 euro per persoon schuif jij tussen 10.00 uur en 16.30 uur aan en vilt jij onder begeleiding jouw alpacawollen hangers. Leuk voor jong en oud! Na afloop kun je op de kerstmarkt je eigen zakje alpacawol kopen om thuis nog meer kerstengeltjes te maken. De viltworkshop dien je vooraf apart te boeken.Je hebt dan ook automatisch toegang tot de kerstmarkt.

Ben je verhinderd op 10 en 11 december?
Van 18 november t/m 8 januari is onze boerderij aangekleed als alpaca winter wonderland.
Onze boerderij is in die periode iedere vrijdag t/m zondag te bezoeken. Check hier onze extra openingstijden in de kerstvakantie.

Ook dan is een bezoek aan onze alpacafarm heel erg leuk. Boek één van de activiteiten met de alpaca’s of kom genieten in de Alpacabar van een lunch, high tea, high wine of high beer. Begeef je in de kerstsfeer samen met onze alpaca’s.
In de Alpacabar vind je een alpacashop met mooie, zachte, luxe en leuke alpaca artikelen. Tijdens deze periode zorgen wij dat deze feestelijk worden verpakt, zodat jij ze cadeau kan doen onder de boom.

Veelgestelde vragen

Je dient vooraf een ticket te bestellen voor de kerstmarkt.
Indien de tickets niet zijn uitverkocht kun je ook aan de entree nog een ticket kopen.

Voor alle bezoekers vanaf 4 jaar dien je een toegangsticket te bestellen.
Behalve als je al hebt geboekt voor één van onze activiteiten of de kerst high tea.

Je kunt dan niet in het verblijf bij de alpaca’s, maar je kunt ze wel bekijken vanuit de stal en in het gangpad tussen de weides.
Het is ook mogelijk om een bekertje voer te kopen om ze naar het hek te lokken.

Nee, dat is het weekend van 10 en 11 december helaas niet mogelijk.
Wel organiseren we dit weekend diverse wandelingen met de alpaca’s.

Dit kan onderaan de website via beheer reservering.
Daar kun je je aankomsttijd wijzigen of je tickets annuleren.

Staat je vraag er niet tussen? Lees hier verder

Kerstmarkt en Alpaca Winter Wonderland
Tussen 10.00-16.30 uur
Over de hele boerderij
Aankomst is gespreid
Alle leeftijden
2 euro p.p. vanaf 4 jaar
Foto 27-11-2021 15 39 00
Foto 27-11-2021 15 51 21
Foto 27-11-2021 15 45 06

Maak je bezoek compleet