Skip to content
Foto 13-03-2021 13 23 34 (1)
DSC_5439
5

Alpaca privé wandeling

Kom langs voor een gezellig en bijzonder dagje uit

Wat ga je doen?

Wil jij op pad met een alpaca aan je zijde? Wij organiseren wandelingen met onze alpaca’s in de bossen van natuurgebied De Maashorst.
Je wordt begeleid door één van onze enthousiaste collega’s die je tijdens de wandeling van alles leert over de alpaca.

Onderweg stoppen we ook om gezellige en leuke foto’s te maken van je eigen gezelschap en de alpaca die je begeleid. Doordat wij in de basis een professionele fokkerij zijn, vind je bij ons super knappe en gezonde alpaca’s. Wij fokken op kwaliteit en de alpaca’s zijn daardoor heerlijk zacht en heel wollig.

Tijdens de wandeling kom je echt tot rust, we passen ons tempo namelijk aan op de alpaca’s. Je leert de verschillende karakters goed kennen en je ‘eigen’ alpaca vergeet je nooit meer! Het is maar de vraag of je uiteindelijk iets van de omgeving hebt gezien of alleen de alpaca’s hebt bewonderd.

De privé alpacawandeling kan geboekt worden in overleg. Stuur een mail naar info@alpacavorstenbosch.nl in welke datum je interesse hebt en met hoeveel personen je wil komen wandelen.

Veelgestelde vragen

Kinderen vanaf 12 jaar kunnen deelnemen en mogen zelfstandig de lijn vasthouden en een alpaca begeleiden. Jongere kinderen kunnen wel deelnemen, maar met beperkingen. Zij mogen de lijn niet alleen vasthouden.

Ja, in principe gaat de wandeling gewoon door. We wandelen veel door het bos, waardoor we beschut lopen. Wanneer we door extreme weersomstandigheden niet kunnen wandelen, dan bieden we een binnenprogramma in de vorm van een alpaca meet & greet. Het verschil in kosten wordt gecompenseerd.

Wanneer je een boeking plaatst voor de privé alpacawandeling ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden.
Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

  • Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering binnen 1 week voor de activiteit tot 48 uur van te voren kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering binnen 48 uur zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

De route loopt bijna volledig door het bos. De wegen zijn daar niet verhard. Dat betekent dat de route slecht toegankelijk is voor kinderwagens en rolstoelen. Jonge kinderen kun je het beste meenemen in een draagzak.
Indien je afhankelijk bent van een kinderwagen of rolstoel adviseren we één van onze andere activiteiten te reserveren.

Als je een boeking plaatst voor de privé alpacawandeling dan mag je komen wandelen met maximaal 14 personen.
Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis en tellen niet mee bij het maximale aantal.
Het is mogelijk om maximaal 10 personen extra bij te boeken voor 10 euro per persoon.

Staat je vraag er niet tussen? Lees hier verder

knappe alpaca’s
1,5 uur
max. 7 alpaca’s
max. 14 personen
meest geschikt vanaf 12 jaar
€290,- voor max. 14 personen, extra personen 10 euro p.p.
2018-01-28 15.20.26
Sfeermaker Fotografie
affed513-3365-479d-93dd-0f30cc54621d

Maak je bezoek compleet