Skip to content
Foto 13-03-2021 13 23 34 (1)
DSC_5439
5
Alpaca privé wandeling
Kom langs voor een gezellig en bijzonder dagje uit in corona tijd

Wat ga je doen?

Wil jij op pad met een alpaca aan je zijde? Wij organiseren wandelingen met onze alpaca’s in de bossen van natuurgebied De Maashorst.
Je wordt begeleid door één van onze enthousiaste collega’s die je tijdens de wandeling van alles leert over de alpaca.

Onderweg stoppen we ook om gezellige en leuke foto’s te maken van je eigen gezelschap en de alpaca die je begeleid. Doordat wij in de basis een professionele fokkerij zijn, vind je bij ons super knappe en gezonde alpaca’s. Wij fokken op kwaliteit en de alpaca’s zijn daardoor heerlijk zacht en heel wollig.

Tijdens de wandeling kom je echt tot rust, we passen ons tempo namelijk aan op de alpaca’s. Je leert de verschillende karakters goed kennen en je ‘eigen’ alpaca vergeet je nooit meer! Het is maar de vraag of je uiteindelijk iets van de omgeving hebt gezien of alleen de alpaca’s hebt bewonderd.

Reserveer jouw tijdstip nu, want de alpacawandelingen zijn erg populair!

Veel gestelde vragen

Kinderen vanaf 12 jaar kunnen deelnemen en mogen zelfstandig de lijn vasthouden en een alpaca begeleiden. Jongere kinderen kunnen wel deelnemen, maar met beperkingen. Zij mogen de lijn niet alleen vasthouden en dienen dus altijd begeleid te worden door een betalende volwassene.

Ja, in principe gaat de wandeling gewoon door. We wandelen veel door het bos, waardoor we beschut lopen. Wanneer we door extreme weersomstandigheden niet kunnen wandelen, dan annuleren we de wandeling vanuit onze zijde.

Wanneer je een boeking plaatst voor de privé alpacawandeling ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden.
Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

  • Bij annulering tot 2 weken voor de activiteit krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
  • Bij annulering tot 1 week voor de activiteit krijg je  50% van de kosten retour.
  • Bij annulering binnen 1 week zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Als je geen risico wil lopen is het verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Daarmee kun je annuleren of verplaatsen t/m een kwartier van te voren. Je kunt namelijk niet iedere (ongewenste) situatie voorzien. Met een annuleringsverzekering kun je ook annuleren als de weersvoorspellingen niet goed zijn.

De annuleringsverzekering kan alleen afgesloten worden bij boeking. De premie is 10% van de boekingswaarde.

De route loopt bijna volledig door het bos. De wegen zijn daar niet verhard. Dat betekent dat de route slecht toegankelijk is voor kinderwagens en rolstoelen. Jonge kinderen kun je het beste meenemen in een draagzak.
Indien je afhankelijk bent van een kinderwagen of rolstoel adviseren we één van onze andere activiteiten te reserveren.

Je mag komen wandelen met maximaal 4 personen of met meer personen uit 1 gezin als iedereen op hetzelfde adres woont.

Kinderen tot en met 12 jaar tellen niet mee bij het maximale aantal personen. Voor hetzelfde tarief mogen er maximaal 4 kinderen tot en met 12 jaar mee. Hou er rekening mee dat kinderen onder de 12 jaar niet zelf een alpaca mogen begeleiden.

Staat je vraag er niet tussen? Lees hier verder

knappe alpaca’s
1,5 uur
1 alpaca per persoon vanaf 12 jaar
max. 4 personen of 1 huishouden
meest geschikt vanaf 12 jaar
€150,- in totaal
2018-01-28 15.20.26
Sfeermaker Fotografie
affed513-3365-479d-93dd-0f30cc54621d

Maak je bezoek compleet