Skip to content
dsc09747
IMG_4258
IMG_4262

Aa-Land dag

Gezellige markt met streekproducten

Wat ga je doen?

Op zondag 2 april organiseren we met het Aa-land een markt met kramen van ondernemers gevestigd langs de rivier de Aa. Er zijn veel lokaal geproduceerde producten te vinden, zoals honing, meel, verse kruiden, vlees, bier en wijn. Daarnaast ontdek je er verschillende ambachten. Je kunt dus heerlijk rondsnuffelen, de ondernemers leren kennen en een kijkje nemen bij onze lieve alpaca’s. De alpaca’s zitten begin april vol in de wol, dus ze zien er extra mooi uit. Voor de kinderen is er een springkussen en ze kunnen zich laten schminken. Net als anders kunnen ze zich ook uitleven in onze speeltuin met trampoline, duikelrek en grote zandbak met waterpomp. Tegen betaling is het mogelijk om een toffe alpaca speurtocht te doen.

Er is buiten een horeca kraam met eten en drinken. Ook de Alpacabar is geopend met een terras aan de alpacaweide. Wil je zeker zijn van een plekje binnen in de Alpacabar? Plaats dan vooraf een reservering. Buiten is het niet mogelijk om een tafel te reserveren.

Entree is gratis, maar we willen je vragen om vooraf een gratis ticket te bestellen via onze website. Met het ticket heb je toegang tot onze alpacafarm en de Aa-land markt. Het is mogelijk om bij beschikbaarheid één van de activiteiten met of tussen onze alpaca’s bij te boeken. Dit weekend gaat onze picknick tussen de alpaca’s ook weer van start.

Veelgestelde vragen

Ter plaatse de markt bezoeken zonder ticket is ook mogelijk, mits het niet te druk is.
We bieden tickets aan per tijdsblok, zodat de aankomsten gespreid zijn.

Nee, dat is niet nodig. Je krijgt daarmee automatisch ook toegang tot de markt.

Je kunt onze alpaca’s bekijken vanaf achter het hek. Bekertjes voer zijn te koop op de boerderij, waarmee je ze wat makkelijker naar het hek kan lokken. Wil je echt in de weide bij de alpaca’s dan dien je vooraf één van onze activiteiten te boeken.

Kinderen dienen de codes van negen kisten te kraken en leren daarbij op een speelse manier van alles over de alpaca. Om de speurtocht zelf te kunnen doen, dienen de kinderen goed te kunnen lezen. De speurtocht is voor jongere kinderen echter ook leuk om te doen met hulp. De speurtocht wordt ondersteund met een boekje, waar ook nog allerlei leuke raadsels en puzzels in staan. Op het eind krijg je een echt alpaca diploma! Het speurboekje inclusief diploma kost 5,50.

Ja, de markt gaat altijd door. De kramen zijn te vinden op de veranda’s van de luxe tenten op onze camping, waardoor deze droog staan.
Ook de andere activiteiten verplaatsen we zoveel mogelijk naar de overdekte ruimtes.

Staat je vraag er niet tussen? Lees hier verder

Gratis toegang
11.00 – 17.00 uur
60+
Gespreide aankomst
Voor alle leeftijden
Gratis entree ticket
IMG_4264
IMG_4260
dsc00218

Maak je bezoek compleet