Mindfulness met alpaca’s

Wij bieden Mindfulness aan tussen de alpaca’s. De mindfulness lessen worden verzorgd door Stella Westerhof van meditatiecentrum Jij en Je Leven uit Uden.

We starten met een ontmoeting met de alpaca’s. We vertellen meer over de alpaca’s en je kunt vragen stellen. Daarna mag iedere deelnemer de dieren uit de hand laten eten en de alpaca’s kunnen geaaid worden. Er is natuurlijk ook al gelegenheid om foto’s te maken.

Na de kennismaking bewegen we ons, door middel van mindfulness oefeningen en meditatie waaronder ademhaling, tussen de alpaca’s. Je gaat jezelf ont-moeten, verbinding, rust en stilte in jezelf ervaren. Dan ontstaat verwondering, openheid en overgave.

Tijdens de klankontspanning kun je zitten en genieten van o.a. klankschalen, oceandrum, sjamanendrum en fluit.

Voordelen van mindfulness zijn meer genieten, minder stress, ontspannen leven, in het nu zijn.

De les wordt gegeven buiten in de weide bij de alpaca’s. Bij minder mooi weer gaan we stal in.

We sluiten af met een kopje thee tussen de alpaca’s.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • De activiteit duurt ongeveer anderhalf uur.
  • Deelname kost 20,00 euro per persoon.
  • De groep bestaat uit maximaal 15 personen.
  • Het is ook mogelijk om voor een groep een eigen les te plannen.
  • De lessen zijn mogelijk van april t/m september.
  • Zorg dat je die dag uiterlijk een kwartier van tevoren aanwezig bent.
  • Pas je kleding aan op de buitentemperatuur en zorg voor laagjes.
  • Neem iets extra warms mee voor de eindontspanning

Meet & GreetWandelingPicknickMindfulnessYogaMindful walk


ANNULEREN

Alpacafarm Vorstenbosch hanteert de volgende annuleringsvoorwaarden indien je onverhoopt niet deel kan nemen aan de mindfulness. Wanneer je een reservering plaatst voor de mindfulness ga je akkoord met onderstaande annuleringsvoorwaarden. Onder annuleren verstaan we ook het verzoek tot verzetten naar een andere datum.

A – Bij annulering tot 1 week voor de mindfulness krijg je de volledige kosten retour of kun je kosteloos je reservering verplaatsen naar een ander beschikbaar moment.
B – Bij annulering tot 3 dagen (tot 72 uur) voor de mindfulness krijg je 50% retour.
C – Bij annulering binnen 3 dagen (binnen 72 uur) zijn we genoodzaakt de volledige kosten in rekening te brengen.

Annuleringsverzekering

Sluit je een annuleringsverzekering af dan kun je gratis annuleren t/m een kwartier van te voren. Dit kan handig zijn bijvoorbeeld in geval van twijfel over hoe de corona situatie zich ontwikkeld, ziekte, autopech of andere onverwachte zaken. Je krijgt dan de gemaakte kosten, exclusief de kosten voor de annuleringsverzekering terug. De annuleringsverzekering kan alleen afgesloten worden bij boeking.

Praktische informatie voor deelname:

Onze alpacafarm is niet bereikbaar via het openbaar vervoer. Je kunt parkeren op de parkeerplaats tussen Leeghandseweg 10 en 12. Indien de parkeerplaatsen vol zijn, parkeer dan aan de overkant in de berm. Wanneer je bij de parkeerplaatsen rechtdoor loopt zie je aan je linkerzijde onze alpacabar. Je dient je uiterlijk een kwartier voor aanvang te melden bij de bar.

Alpaca’s zijn nieuwsgierige dieren, vriendelijk en zachtaardig. In tegenstelling tot lama’s spugen ze bijna niet. De kans hierop is dan ook zeer gering. Een alpaca kan incidenteel schoppen. Onze dieren zijn erg tam, maar we kunnen niets uitsluiten en deelname aan de mindfulness is op alle gebieden voor eigen risico. Kinderen tot en met twaalf jaar dienen altijd begeleid te worden door een betalende ingeschreven volwassene.

 

 

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews