Sluiting tot 9 februari 2021

14 december 2020

Vanavond is bekend geworden dat de lockdown in Nederland wordt verlengd tot 9 februari. De nieuwe maatregelen hebben voor iedereen een ongelooflijke impact.

Door de nieuwe maatregelen zijn we genoodzaakt om alle boekingen tot 9 februari 2021 te annuleren. Dat is voor iedereen ontzettend balen, maar op dit moment de enige keuze.

Voucher
Diegene die een boeking hadden staan in deze periode ontvangen een voucher met de gehele waarde van de boeking die niet door kan gaan. Je kan zelf later een nieuwe afspraak inplannen op een ander moment naar keuze. De code is geldig tot en met december 2022.

Social Deal
Heb je een reservering geplaatst via social deal dan krijg je van ons geen bericht, maar kun je je reservering verplaatsen via social deal.

Wat kan nog wel? 

Boek een verblijf in onze vakantiewoning
Het is nog steeds mogelijk om een verblijf in onze vakantiewoning te boeken. Tijdens je verblijf kun je ook tijd doorbrengen in de stal of weide bij de alpaca’s. https://alpacavorstenbosch.nl/vakantiewoning/

Online Alpacashop
Onze online alpacashop blijft geopend! https://alpacavorstenbosch.nl/winkel/
Je voucher is ook te besteden in onze online shop.

Je vindt daar onder andere de volgende producten:
–        Cadeaubonnen
–        Alpacawol
–        Alpacawollen knuffels
–        Alpacawollen sjaals
–        Alpacawollen sokken

Reserveren na 9 februari
Zodra bekend is wanneer we weer open mogen en onder welke voorwaarden zullen we onze farm weer openstellen voor bezoekers. Hiervoor kun je tegen die tijd reserveren via onze website.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews