Sluiting tot 15 maart 2021

14 december 2020

Update:
Helaas is de lockdown verlengd tot 15 maart, maar privé alpacawandelingen zijn wel weer mogelijk.

Voucher
Diegene die een boeking hadden staan in deze periode ontvangen een voucher met de gehele waarde van de boeking die niet door kan gaan. Je kan zelf later een nieuwe afspraak inplannen op een ander moment naar keuze. De code is geldig tot en met december 2022. Heb je een voucher die binnenkort afloopt neem dan contact op dan verlengen we deze voor je.

Social Deal
Heb je een reservering geplaatst via social deal dan krijg je van ons geen bericht, maar kun je je reservering verplaatsen via social deal. Er is beschikbaarheid vanaf november 2021. Je social deal bon kun je alleen inleveren in de winterperiode. Door de verplichte sluiting schuift deze periode dus op.

Wat kan nog wel? 

Maak een privé alpacawandeling
We bieden privé alpacawandelingen aan voor max. 2 personen of 1 huishouden. Voor iedere deelnemer vanaf 12 jaar gaat er 1 alpaca mee. Meer informatie lees je hier.

Boek een verblijf in onze vakantiewoning
Het is nog steeds mogelijk om een verblijf in onze vakantiewoning te boeken. Tijdens je verblijf kun je ook tijd doorbrengen in de stal of weide bij de alpaca’s en helpen met het voeren. Boeken kan via VillaforYou.

Boek een verblijf in één van de luxe tenten
Eind maart opent onze camping weer met 15 luxe tenten van Farmcamps. Overnachten tussen de alpaca’s, waarbij we zoveel mogelijk van onze activiteiten aanbieden die passen binnen de dan geldende corona maatregelen. Boeken kan via FarmCamps.

Abonneer je op de alpaca soap van Feline
Wij gaan wekelijks foto’s en/ of video’s delen van het leven van Feline. Een real life alpaca soap dus. Deze beelden ontvang je via Whatsapp Business. Hierdoor ga je van heel dichtbij ervaren hoe het leven van onze zwangere Feline en de geboorte van haar cria verloopt. Leer alpaca Feline hier beter kennen.

Online Alpacashop
Onze online alpacashop blijft geopend!
Je voucher is ook te besteden in onze online shop.

Je vindt daar onder andere de volgende producten:
–        Cadeaubonnen
–        Alpacawol
–        Alpacawollen knuffels
–        Alpacawollen sjaals en plaids
–        Alpacawollen sokken

Het is ook mogelijk om op reservering in onze fysieke shop te komen winkelen.

Reserveren na 15 maart
Zodra bekend is wanneer we weer open mogen en onder welke voorwaarden zullen we onze farm weer openstellen voor bezoekers. Hiervoor kun je tegen die tijd reserveren via onze website.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews