Update Coronavirus

13/10/2020

13 oktober 2020

Naar aanleiding van de persconferentie hebben we per direct een gewijzigd aanbod.

Gewijzigde openingstijden

Onze boerderij kan in aangepaste vorm open blijven voor bezoekers. Dit gaan we doen met gewijzigde openingstijden. We zijn voorlopig iedere zaterdag en zondag geopend van 11.00 uur tot 15.30 uur. Je kunt onze boerderij alleen bezoeken als je één van onze activiteiten reserveert. We zijn voorlopig niet vrij te bezoeken.

Horeca gesloten

Onze horeca is tot nader order gesloten.
We bieden wel take away.

Heb je een reservering geplaatst voor dit jaar, dan ontvang je van ons een e-mail met de mogelijkheden.

Activiteiten aanbod

Door de nieuwe maatregelen blijft het voor ons mogelijk om met kleine aanpassingen de volgende activiteiten te organiseren.
* Alpaca Meet & Greet
* Alpaca’s voeren
* Alpaca Chilli Speurtocht
* Prive Alpacawandeling

Alpaca wandeling

Helaas kunnen we voorlopig geen alpaca wandelingen organiseren voor open inschrijving.
We wandelen normaal gesproken met groepen tot 20 personen en mogen nu met maximaal 4 personen wandelen inclusief begeleider.

Heb je een alpaca wandeling gereserveerd voor dit jaar? Dan ontvang je een voucher om op een later moment een nieuwe boeking te kunnen plaatsen.

Het is wel mogelijk om een privé alpacawandeling te reserveren met maximaal 4 personen. De kosten hiervoor zijn 150 euro.

Alpaca shop

Onze winkel met alpacawollen en alpaca gerelateerde producten is te bezoeken tijdens openingstijden. De winkel is verruimd, waardoor er voldoende mogelijkheden zijn om afstand te houden.

Corona maatregelen

Op onze boerderij en tijdens onze activiteiten hanteren we de richtlijnen van het RIVM. Wij ondersteunen tijdens de activiteiten bij het houden van afstand.

Voor alle bezoekers geldt:

  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Was vaak uw handen.
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.
  • Heb je ook koorts en/of benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis.
  • Vanuit de overheid geldt het dringend advies tot het dragen van een mondkapje in alle publieke binnenruimtes. We vragen jullie daar rekening mee te houden.
Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews