Statement Coronavirus

12/03/2020

Corona maatregelen
Op onze boerderij en tijdens onze activiteiten hanteren we de richtlijnen van het RIVM.

Daarom:

 • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.
 • Heb je ook koorts en/of benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis.
 • We dienen te informeren naar eventuele klachten bij aankomst.

  Annuleringsverzekering
  Wil je geen risico lopen t.a.v. je boeking? Sluit dan een annuleringsverzekering af. Je kunt je boeking dan gratis verplaatsen t/m een kwartier van te voren. De annuleringsverzekering kan alleen afgesloten worden bij boeking. Voor de lunch, high tea en picknick kan gratis geannuleerd worden tot 9 uur in de ochtend en is een annuleringsverzekering dus niet nodig.

  Horeca
  Helaas is het niet mogelijk om in de Alpacabar aan één tafel 1,5 meter afstand van elkaar te houden, daarom kunnen alleen huishoudens en stellen een tafel reserveren in de Alpacabar.
  Op het terras kunnen maximaal twee personen plaatsnemen aan één tafel op 1,5 meter afstand. Behoor je tot één huishouden dan kun je wel met meer personen plaatsnemen aan één tafel.
  Er kan niet vooraf worden gereserveerd voor het terras.

  Door de Corona maatregelen hebben we tijdelijk minder plaatsen beschikbaar in onze horeca.
  We hopen op uw begrip.

  Activiteiten
  Onze activiteiten zijn zo georganiseerd dat er 1,5 meter afstand kan worden gehouden tussen bezoekers. Iedere bezoeker is hier zelf verantwoordelijk voor. Personen die niet tot één huishouden behoren en geen stel zijn dienen altijd deze 1,5 meter afstand in acht te nemen.

  Vooraf reserveren
  Vanwege het coronavirus dien je altijd vooraf te reserveren voor een van onze activiteiten of een lunch of high tea in de Alpacabar. Daarmee heb je ook de gehele dag toegang tot onze alpacafarm. Heb je geen reservering, maar wil je wel langskomen? Dan kun je vooraf een entree ticket kopen via deze pagina.

  Boeking t/m 1 juni
  Al onze klanten die een boeking hadden geplaatst voor een activiteit t/m 1 juni hebben een code ontvangen om zelf een nieuwe boeking te kunnen plaatsen via onze website. Deze code is geldig t/m februari 2021. Heb je de code niet ontvangen, check dan je ongewenste post.

  Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews