Statement Coronavirus

12/03/2020

Corona maatregelen
Op onze boerderij en tijdens onze activiteiten hanteren we de richtlijnen van het RIVM.

Daarom:

  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.
  • Heb je ook koorts en/of benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis.

Annuleringsverzekering
Wil je geen risico lopen t.a.v. je boeking? Sluit dan een annuleringsverzekering af. Je kunt je boeking dan gratis verplaatsen t/m een kwartier van te voren. De annuleringsverzekering kan alleen afgesloten worden bij boeking. Voor de lunch, high tea en picknick kan gratis geannuleerd worden tot 9 uur in de ochtend en is een annuleringsverzekering dus niet nodig.

Horeca
Helaas is het niet mogelijk om in de Alpacabar aan één tafel 1,5 meter afstand van elkaar te houden, daarom kunnen alleen huishoudens en tweetallen een tafel reserveren in de Alpacabar. Ben je met meerdere personen, dan kun je wel tafels naast elkaar reserveren.
Op het terras kunnen maximaal twee personen plaatsnemen aan één tafel op 1,5 meter afstand. Behoor je tot één huishouden dan kun je wel met meer personen plaatsnemen aan één tafel. Er kan niet vooraf worden gereserveerd voor het terras.

Activiteiten
Onze activiteiten zijn zo georganiseerd dat er 1,5 meter afstand kan worden gehouden tussen bezoekers. Iedere bezoeker is hier zelf verantwoordelijk voor. Personen die niet tot één huishouden behoren en geen stel zijn dienen altijd deze 1,5 meter afstand in acht te nemen. Tijdens de alpacawandeling (sporten) is 1,5 meter afstand houden niet nodig. Daarvoor en daarna wel.

Entree
Entree ticket kost 2 euro per persoon. Kinderen onder de 4 jaar zijn gratis.
Met het ticket krijg je de gehele dag toegang tot onze alpacafarm.

Als je één van onze activiteiten boekt of een lunch of high tea reserveert in de Alpacabar heb je de hele dag gratis toegang tot onze alpacafarm.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews