Statement Coronavirus

12 maart 2020

1 oktober 2020

Corona maatregelen
Op onze boerderij en tijdens onze activiteiten hanteren we de richtlijnen van het RIVM.

Daarom:

  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Was vaak uw handen.
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius.
  • Heb je ook koorts en/of benauwdheid? Dan blijven ook huisgenoten thuis.

Tijdelijk alleen open op reservering
Ivm de corona maatregelen zijn wij tijdelijk alleen geopend op reservering. Alleen na reservering van één van onze activiteiten of een tafel in de Alpacabar is het mogelijk om onze alpacaboerderij te bezoeken.

Activiteiten
Onze activiteiten zijn zo georganiseerd dat er 1,5 meter afstand kan worden gehouden tussen bezoekers. Iedere bezoeker is hier zelf verantwoordelijk voor. Personen die niet tot één huishouden behoren en geen stel zijn dienen altijd deze 1,5 meter afstand in acht te nemen. Tijdens de alpacawandeling (sporten) is 1,5 meter afstand houden niet verplicht. Daarvoor en daarna wel.

Horeca
Een lunch of high tea is te reserveren op zaterdag en zondag tussen 11.30 uur en 15.00 uur. Doordeweeks is het mogelijk om na een alpacawandeling gebruik te maken van onze beperkte lunchkaart. Je dient altijd vooraf een tafel te reserveren. Op locatie een tafel reserveren is ook mogelijk als er nog plek is.

Er kunnen maximaal 4 personen aan 1 tafel plaatsvinden. Er geldt een uitzondering als je tot 1 huishouden behoort.

Annuleringsverzekering
Wil je geen risico lopen t.a.v. je boeking? Sluit dan een annuleringsverzekering af. Je kunt je boeking dan gratis verplaatsen t/m een kwartier van te voren. De annuleringsverzekering kan alleen afgesloten worden bij boeking. Voor de lunch, high tea en hapjesplank kan gratis geannuleerd worden tot 9 uur in de ochtend en is een annuleringsverzekering dus niet nodig.

Verplichte sluiting?
Mocht er opnieuw een verplichte sluiting worden opgelegd door de overheid dan krijgen alle mensen die een boeking hebben geplaatst een voucher om hun boeking te kunnen verplaatsen naar een later moment.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews