Extra geopend op 17 en 18 oktober 2019

8 oktober 2019

Alpacafarm Vorstenbosch is iedere zaterdag en zondag geopend voor bezoekers van 9.30 uur tot 17.00 uur. In de herfstvakantie (zuid) gaan we extra open op donderdag 17 oktober en vrijdag 18 oktober. De entree is gratis.

We hebben de weides en de stal zo ingericht dat er een gangpad is, waar bezoekers doorheen kunnen lopen. Je kunt daar al onze dieren bewonderen. In het gangpad bij de weides hangen bordjes met leuke weetjes over de alpaca. Als je geluk hebt komen de meest tamme dieren naar het hekwerk, zodat je kunt voelen hoe zacht ze zijn. Wil je het geluk een beetje helpen dan kun je een bekertje voer kopen in De Alpacabar.

Op donderdag 17 oktober is er een alpaca belevingsdag, lees daarover meer bij evenementen.
Vanaf vrijdag 18 oktober is er voor kinderen een alpaca speurtocht beschikbaar over onze farm. Deze speurtocht is onderdeel van een boekje met allerlei alpaca spelletjes. Het speurboekje is voor 5 euro te koop in De Alpacabar.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews