Alpacashow zaterdag 12 oktober

8 oktober 2019

Op zaterdag 12 oktober organiseren we samen met de Alpaca Association Benelux een alpacashow op onze farm. Er zullen deze dag ruim 80 alpaca’s gekeurd gaan worden. Je kunt meekijken bij de showring waar de alpaca’s gekeurd worden en je kunt langs de hokken lopen waar alle deelnemende alpaca’s staan. Tijdens de show zijn er verschillende loterij rondes met leuke cadeau’s. De show vindt plaats in een grote tent. Bij de ingang van de tent zal een vrijwillige bijdrage gevraagd worden ter ondersteuning van deze show.

Onze farm is deze dag ook gewoon geopend voor bezoekers. Je kunt dus ook op de rest van de boerderij rondkijken. In de Alpacabar kun je iets komen drinken of lunchen. Je vindt daar ook een alpacashop met alpacawollen producten. Kinderen kunnen de gratis alpaca quiz en een alpaca kleurplaat maken.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews