Alpaca belevingsdag donderdag 17 oktober

8 oktober 2019

Op donderdag 17 oktober 2019 (herfstvakantie zuid) ben je van harte welkom van 9.30 uur tot 17.00 uur. We zijn deze dag een onderdeel van het Oerfestival de Maashorst.

Speciaal voor alle kinderen organiseren we een alpaca beleving. Een beetje stoer, maar vooral natuurlijk en echt. Met behulp van een strippenkaart kunnen kinderen deelnemen aan diverse activiteiten en leer je de alpaca vanuit alle kanten kennen. Je krijgt o.a. de kans om net als een alpaca te rollen in het zand, te vluchten voor gevaar en te knutselen met hun zachte wol. Daarnaast kun je helpen om ze te voeren en leren we je van alles over de alpaca. Met de strippenkaart kunnen de kinderen tussendoor ook iets lekkers halen.

Deze dag richten we ons vooral op alle kinderen, maar iedereen is welkom.
Entree is gratis. De strippenkaart kost 5 euro.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews