Famous alpaca’s in Zwaar Verliefd

13 oktober 2018

De film Zwaar Verliefd is in première gegaan! Wij waren daarbij en niet zonder reden. Eén van de filmlocaties is onze alpacafarm. De film is absoluut een aanrader en de meest fantastische scene is natuurlijk die met die wollige alpaca’s. Ga jij hem ook bekijken?

De jonge, succesvolle dierenarts Isa (Barbara Sloesen) is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ze wil lekkerder in haar vel zitten en besluit de Bossche bollen te laten staan en zichzelf naar de sportschool te slepen met haar zusje (Abbey Hoes). Ruben (Jim Bakkum) is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft ze niet te geloven. Na een peptalk van haar vriendinnen (Liza Sips, Jamie Grant) besluit Isa toch voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd? Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen onzekerheid en de zoektocht naar liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen. Naar het boek van Chantal van Gastel.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews