Voorjaarsshow Boekel

7 januari 2018

Vandaag zijn de inschrijvingen voor de voorjaarsshow in Boekel weer geopend. De alpacashow staat gepland op 10 en 11 maart in de Tuinmarkthallen in Boekel en wordt georganiseerd door de Alpaca Association Benelux. Willem-Mathijs en Anne zitten in het showteam en zijn mede verantwoordelijk voor de organisatie van de show. Alpacafarm Vorstenbosch heeft vier veulens ingeschreven. Het wordt een beetje spannend of we daadwerkelijk aanwezig kunnen zijn, omdat we onze tweede dochter rond die datum verwachten. Indien dit tegelijk valt zal onze vrijwilliger Nikkie de veulens begeleiden in de ring. Daar zijn we haar heel dankbaar voor. Zij heeft de afgelopen maanden onze veulens ook al getraind, zodat ze halstermak zijn voor de wandelingen en straks de show. We hopen jullie ook te mogen ontmoeten op de show. Het is een leuk evenement voor jong en oud met Brabantse gezelligheid en heel veel gezellige en mooie alpaca’s. Daarnaast zijn er diverse kraampjes met alpaca en niet alpaca gerelateerde artikelen, dus genoeg te doen en te beleven.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews