AAB Vereniging

5 januari 2016

Alpacafarm Vorstenbosch is lid van de Alpaca Association Benelux (AAB). Deze internationale vereniging heeft een aantal doelstellingen, wil je hier meer over lezen ga dan naar www.alpaca-benelux.com. Wij proberen de vereniging actief te ondersteunen door o.a. deel te nemen aan commissies binnen de vereniging.

Willem-Mathijs is lid van de adviescommissie. De adviescommissie houdt zich onder meer bezig met het opstellen van standaard documenten, zoals de verkoopovereenkomst. Verder volgt de commissie zaken die in het belang zijn van de alpaca.

Anne is lid van de stamboekcommissie. De stamboekcommissie draagt zorg voor het beheer van de database waarin alle dieren zijn geregistreerd en het organiseren van keuringen.

Wij scoren gemiddeld een 9,9 op basis van 33 beoordelingen Reviews